HTML

Szpókember

Politikai és gazdasági kérdések Szpókembertől. Szpókember a Facebookon

Friss topikok

  • KovA: @Az igazi Sipi - Citizen of European Union: "mert a szabadsagod vegeter ott, ahol az enyem kezdo... (2012.12.04. 14:01) Önállóan leszünk senkik
  • Pernahajder Viktor: Nem is értem a sok ember aki jól járt az egykulcsossal, miért nem tolong és költekezik a Bricostor... (2012.11.17. 13:32) Eladni a szart bonbonként
  • Zus: @kovi1970: a tőlem idézett első mondatod Amerikában általában megállja a helyét. Nixi-Dixi volt az... (2012.10.20. 10:27) Leélni egy életet közpénzen
  • empatikus pszichopata: Érdekes:DDDD Hol a sok harcos kommentelő? Csak nem úgy van az, hogy nem tudnak cáfolni?:DDDD (2012.03.28. 17:00) Sikereink
  • Hohó60: @Könnyen elkaptuk, uram!: "Az nem gond, hogy OV nem ült le tárgyalni velük?" Ezt honnan veszed... (2012.03.23. 17:46) Ha mindenhol Orbán lenne

Linkblog

Megpróbáltam megfogni azt a példát, amivel a legkönnyebb megérteni, hogy mi a baj Orbán Viktorral és a Fidesszel. Amivel talán látható, hogy mi az ami, miatt a Fidesz rossz irányba viszi az országot. Sőt, a Párt gondolkodásmódja, és személyesen Orbán Viktor mentalitása az, ami nem csak egy országot, de Európát, sőt az egész világot a rossz irányba tudná vinni. Mi lenne, ha mindenhol Orbán Viktor lenne a miniszterelnök? 

Elképzeltem, mi lenne, ha mindenhol pökhendi, nacionalista, populista miniszterelnök lenne, aki minden nála nagyobb vagy őrá ható hatalmat ellenez és ellene uszít. Aki mindentől független akar lenni, mindemellett egyszemélyes irányítással saját kezében tartani amit csak lehet, és a saját elvtársainak átjátszani mindent, ami mozdítható. Államosítani ami másoké, privatizálni a haveroknak ami az államé, és mindezt örökre bebetonozni, egyedül alkotmányozni. Azt hiszem röviden össze is foglaltam a Fidesz és Orbán által képviselt értékrendet.

Németországban Orbán Angéla új alkotmányt írna, amivel minden elődjét bűnösnek kiáltja ki, bebetonozza a német adórendszert. A német nyugdíjasok megtakarítását einstandolja, és elkölti. Ezek után megmondja hogy a németek pénzéből senki nem kap. Az EU mától Németország fennhatósága alá tartozik, a német nép kiválasztott, ahogy egyszer ezt már valaki megírta... Senki ne számítson egy krajcárra sem tőlük. A magyarok meg hagyjanak fel elnyomó terveikkel, Angela Orban  felfüggeszti a kohéziós alapokat plusz az évi 500 milliárd forint agrártámogatást. A német cégek magyar beszállítóit különadóval sújtják, a Németországban tevékenykedő magyarokra válságadót rónak ki. Ezután megtiltják a németeknek a magyar termékek vásárlását, és a Magyarországra telepített gyárakat elviszik az elnyomó országból. Amikor a német média ez ellen tiltakozik bevezetik a központi hírgyártást. Kötelezik a magyar cégeket a német dolgozók bérének megemelésére különben egyéb szankciók lépnek életbe, a német bérkommandó munkába áll.

Angela Orban megkezdi az agymosást a németeken. A magyarokat teszi felelőssé a válságért. Látható is, hogy Európa miattuk rohad. A német cégek ellen kivetett különadók és a magyarok féktelen költségvetési költekezése recesszióba taszítja Németországot. Az emberek az utcára mennek és magyar zászlót égetnek. Behatolnak az IMF székházába és követelik, hogy se az EU se az IMF egy büdös vasat ne adjon ennek az elnyomó hatalomnak, ne támogassa Németország rombadöntését IMF hitellel. 

Nemzeti Ünnepen Budapestet Moszkvához hasonlítja korrupció szintjén, ezután  az egykor SS-hez a magyar hadsereget, akit összekever a Magyar Gárdával. Főműsoridőben lemegy egy beszélgetés Sárközivel aki elmondja, hogy a magyarok renitens viselkedése Európára is átterjedt, és a görög válságban tetőzött, de már a portugáloknál is felütötte a fejét a magyar métely, de ők készek harcolni ellene.

Ezután Sárközi Orbán Nikolász otthon elmondja, hogy a magyarok elköltötték a francia adófizetők pénzét a 2009-es IMF csomaggal és most újat akarnak. A franciák az utcára mennek, hogy a magyarok lépjenek ki az Unióból vagy különben Franciaország lépjen ki.

Ennek hatására Sárközi Orbán Nikolász az országban az étkeztetésben és egyéb területeken dolgozó magyar vállalatokat felszámoltatja és helyüket átveszik a francia állami vállalatok. Magyarországot a megszálló németekhez hasonlítja és elmondja miattuk tart ott az Unió, ahol tart.

Folyt köv...

 

212 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://szpokember.blog.hu/api/trackback/id/tr724329200

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Diszlájkoltam Orbán Viktort 2012.03.21. 10:53:11

Két nagy tömeg uralta március 15-ét? A fenét kettő, hanem három, és a legnagyobb azoké, akik egyik oldalból sem kérnek. Ők a távolmaradásukkal demonstráltak. 2011 februárjában még megpróbáltam párbeszédet kiépíteni a két oldal között, de mára már tele...

Trackback: Fidesz sírvers 2012.03.21. 10:52:56

Mit írnál az FMPSZ, azaz a volt Fidesz sírkövére? (Fidesz--> FMPP--> FMPSZ.) Mert az F. Magyar Polgári Szövetségnek is szüksége lehet erre. Hiszen az SZDSZ, MIÉP, MDF, FKGP és sok más egykor kormányerőt is képviselő párt sírja felett ma már csa...

Trackback: Orbán Viktor életrajza 2012.03.21. 10:44:29

Mindössze egy éves szociológus gyakornoki szakmai gyakorlata van a megélhetési politizálás mellett. Szónoki képességei rendkívüliek, a politikai marketing és a tömegmanipuláció trükkjeit ügyesen alkalmazza. Mihez ért az ELTE-n huszonnégy éve szerzett j...

Trackback: Orbán Viktor elégedett 2012.03.21. 10:30:07

Orbán Viktor a Videoton-Debrecen focimeccsen kísérte végig kedvenc csapata bukását. Az eredményről még nem sok fogalma lehetett, amikor a mém alapjául szolgáló fényképet készítette a HVG újságírója. A miniszterelnöknek már régen kijárt a saját mém, lássuk…

Trackback: Ilyenek vagyunk? Tényleg? 2012.03.21. 10:28:45

Milyenek vagyunk, mi magyarok? Ha kívülről látnak minket, vajon szimpatikus országnak a szimpatikus népe vagyunk, csikós, gulyás, gyógyfürdő, vagy csak egy - enyhén szólva - érdekes kis nép valahol Európa perifériáján, ahol szabad a pálinka- és sörfő...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peterpapo 2012.03.21. 11:59:05

Akiknek meg nem tetszik a blog, azoknak fáj az igazság. Orbán is megmondta, hogy ne azt nézzék, hogy mit mond, hanem hogy mi tesz. Orbán egy sokatmondó semmittevő. És amit mond, azt sem meggyőződésből, hanem mert tudja, hogy az emberek mit szeretnének hallani. Sokan meg ájultan lesik minden hazug szavát.

Szevasztok 2012.03.21. 11:59:06

@balpeti: "Sokat várok el vezetőinktől? "
A jelenlegi garnitúrától IGEN nagyon sokat!
De az a baj, hogy a magyar (most) a cirkuszra vevő és ezért utópia, amit írsz. reméljük ez változik majd a következő 50 évben.

Bár első lépésként sokat segítene, ha nem lennének ilyen erősen megosztó és indulatokat keltő személyiség a közéletben, mint amilyenek néhányan. (Nem mondok példát.)

Szevasztok 2012.03.21. 12:00:32

@Peterpapo: "Orbán egy sokatmondó semmittevő. "

Ez nagyon jó!!! Kérek engedélyt hogy használjam.

balpeti 2012.03.21. 12:05:39

@dr Kangörény: :D A burkolt kritika jogos, de úgyis tudjátok mire gondoltam.

Nem hinném hogy sokan konkrétan üldözésre gondoltak, hanem egyfajta erőfölénnyel való visszaélésről van szó, akár államokról, akár államok felett álló szervezetekről beszélünk. Hidd el nem csak Magyarország szenved ettől, hanem az egész régió.

Kurgán 2012.03.21. 12:05:41

@Muad\\\'Dib: Na de most komolyan, te, bármelyik fórumozó vagy akár politikus mennyire szokta adekvát módon használni a "liberális", "kommunista" meg a hasonló fogalmakat?
Egyébként meg a sovinizmus a nacionalizmus egyik szélsőséges formája, de attól még ugyanúgy nacionalizmus az is.

Muad\\\'Dib 2012.03.21. 12:06:58

@Vitáz van Bánegressy:
Ja, értem. Az már a valóságtól elvont gondolkodásnak számít, ha valaki nem keveri mondjuk a kéket a pirossal. Ez is egy álláspont...

Muad\\\'Dib 2012.03.21. 12:11:05

@Kurgán:
Természetesen velem is előfordul (mint mindenkivel), hogy egy vita hevében nem megfelelően használok egy kifejezést. Viszont nem szoktam fél oldalon át félremagyarázni a jelentését a dolgoknak.

balpeti 2012.03.21. 12:11:08

@Szevasztok: Egyetértek, de el kell ismerned hogy ebben mindkét garnitúra sáros. Mondom ezt anélkül hogy "elmúltnyócévezni" akarnák. Sőtt, ez még korábbra nyúlik vissza.

2012.03.21. 12:15:34

@Peterpapo: Én már ennyire sem vagyok nagylelkű a történtekhez.
Valaki már akkor tudta, hogy ezt még be kell tennie a hatalmi játszmába a nyeréshez.
A tét ismert. A játszmában sokkal kisebb volt az információhiány, mint a pókerban. Mindenki pontosan tudta, hogy a másiktól mi várható, mi az a maximális stack, amit ebben az esetben betolhat.
Azt is, hogy az egyik csak rosszul, a másik csak jól dönthet. Tipikus push-or-fold szituáció volt és Heroe betolta Mártiriusz szemét(is), mert biztos volt benne, hogy lecsapnak rá.
Azt nem mondom, hogy lúzernak, csak ez az egy választása volt, de megerősítést csak ebből az irányból várt, várhatott és kaphatott. Nem volt a keze ügyiben más. Már verve volt.

balpeti 2012.03.21. 12:15:49

@Vitáz van Bánegressy: Ott a pont, biza sajnos mindkét vár ugyanazokra az alapokra épült. Ez a posztszocialista államok legnagyobb tragédiája.

2012.03.21. 12:18:13

@Muad\\\'Dib: Ez nem álláspont. Csak úgy felhívnám a figyelmed.

bölcscsősz 2012.03.21. 12:18:18

@Anti Anyag: lásd: OV már 2 hónapja ül és várja az IMF-t.Az igaz, hogy korábban kipateroltuk őket; de azért mégis csak jobb ha "védernyőt" adnak? Hová is hajózunk?

2012.03.21. 12:18:24

@Trompf: "Ugyanis a magyarok a legkevésbé nacionalisták egész Európát tekintve.

Az angol a francia a szlovák, ... mind jóval nacionalistább nemzet.

Úgy vezetőik is.

Szóval ez a szarrágás, Orbánfóbia kapcsán merő baromság. "

Igazad van. Nem is nacionalizmus ez. Sovinizmus.
Neked csak a magyar médiából van információd más nemzetek nacionalizmusáról.

Lencsés István 2012.03.21. 12:20:56

ORBÁN VIKTOR nem pökhendi , nem nacionalista és nem populista ! Kéretik a hazudozást befejezni , pláne anoniman , ugyanis ez tiszta szégyen ....

ezt is leszarom 2012.03.21. 12:25:42

volt már ilyen!!! kb mindkét világháború emiatt volt, de főleg a második...meg még sokegyébb háború is az európai történelemben.....szóval vigyázni kell az ilyen aljas gonosz emberekkel mint orbán mert csal halált hoznak!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 12:26:18

@hidrodinamikusnyomatékváltó: ilyenek a szinonimak...

a sovinizmus szo egy, a nacionalizmust kigunyolo francia szindarab foszereplojenek nevebol ered.

balpeti 2012.03.21. 12:28:30

@Könnyen elkaptuk, uram!: Ezek szerint eléggé eltérőek a tapasztalataink, felvidéki magyar vagyok+éltem németországban+hallok az angliában dolgozó ismerőseimtől az ottaniak megyilvánulásairól. Nem mondom hogy Magyarország az éltanuló az EU-ban, de semmiképpen sem számít kirívónak vagy deviánsnak. Mégegyszer hozzátenném, személyes tapasztalatokról van szó, nem szeretnék általánosítani csak összehasonlítani.

2012.03.21. 12:39:05

@soproni1: Vagy egyszerüen csak igényesség/társadalmi háttér kérdése. Jó fogsor: fiatal, Műfogsor= öreg, de államilag támogatott fogászat, Hiányos= igénytelen, ha nem mondják meg, mit kell csinálnia, magától eszébe sem jut.

Csetepaté márki 2012.03.21. 12:41:11

@TrueY: "Nagyon sok nagyműveltségű fityisz hívőt ismerek. Azt sem tudom elmagyarázni nekik, hogy jelenleg ők a legbaloldalibb párt a parlamentben. Tiszta bolsevik szekta. :( "

A legbaloldalibb )szelsöbalos) pärt a jobbik. Csak kicsereltek a közveszelyes munkakerülöt cigänyra, a kizsäkmänyolo tökest zsidora. Ezert is a szimpatizänsaik kb 90%-a az mszp-böl van.
Egyebkent az igaz, hogy pl. az mszp-töl mindenki balra van, mert nekik aztän nem sok közük van a baloldalhoz. De ettöl a fidesz nem baloldali, vagy(hahaha) bolsevik.

Hertelendi 2012.03.21. 12:42:34

@Lencsés István: Igazad van!
"ORBÁN VIKTOR nem pökhendi , nem nacionalista és nem populista !"
Akkor egyet árulj el! Milyen akkor ez az egyszerű nem normális elmebeteg cigánygyerek?

Mert te beteg vagy, azt itt mindenki tudja!

Hohó60 2012.03.21. 12:45:50

@insert random:

"Főműsoridőben lemegy egy beszélgetés Sárközivel aki elmondja, hogy a magyarok renitens viselkedése Európára is átterjedt"

Hát igen, valóban ez a baj.
Viktor rossz példát mutatott, és ezért bűnhődnie kell.
Bankadót, és egyéb tabudöntögetéseket vezetett be, amin felháborodtak az EU balliberális alapon álló erői mögött álló pü. körök, és ezért megy a hajsza Magyarország ellen.
Mert amit Orbán mert, azt ma már egy csomó másik ország is meri, és ezért az internacionalisták bosszút akarnak állni.

Peterpapo 2012.03.21. 12:48:38

@Lencsés István:

Orbán szerintem sem nacionalista, viszont erősen pökhendi, és még erősebben populista. Továbbá sunyi, hazug és álszent. Az a típus, aki egyszer bejött hozzánk ügyfélként és azt mondta miután nem teljesítettük a kérését, mert nem lehetett, hogy "Nem kell itt aktivizálni a szindrómát!" Fogalma sem volt, hogy mit jelent, de jól hangzott. Azt hitte kis buta, hogy a bab is hús.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 12:49:18

@Hohó60: ilyen ez a magantulajdon, tudod? egyszeruen nem szereti, ha a sajat csicskasai akarnak benne turkalni es csunyan buntet erte.

es igaza is van. en szivesen pofanbasznam egyszer ha lehetosegem lenne ra a manyup miatt ot is es matolcsyt is. rosszul turom, ha az alkalmazottaim fenyegetnek es zsarolnak es a magantulajdonomra faj a foguk.

Hohó60 2012.03.21. 12:52:02

@Hertelendi: ismét szép példáját látjuk a balliberális toleranciának.
Régi bolseviki taktika: ellenféllel nem vitatkozunk. Személyében semmisítjük meg.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 12:54:42

@Hohó60: ad 1. ez a fidesz taktikaja. bar teny, hogy amikor orban elkezdte meg o maga is balliberalis* volt;-)

ad 2. lencsesnek nincs szemelye. lencses vagy tenyleg egy elmebeteg egy szamitogeppel,. vay a legugyesebb orbanellenes provokator akit valaha lattam..:-)

*erdekessegkent megjegyeznem, hogy az elso balliberalis az orszaban orban viktor volt. az o megjeleneseig a liberalizmus jobboldali eszme volt, o aposztrofalta magat elsokent ballibraliskent

Hertelendi 2012.03.21. 12:55:53

@Hohó60: Akkor olvasd el mit írt Lencsés István! Jobb ha ti nem említitek a bolsevik taktikát. Több komcsi van a fideszben, mint az összes többi pártban...úgyhogy ez se jött be Hahókám:)))
Más...?

balpeti 2012.03.21. 12:57:08

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Jahhahaj ezek a fantasztikus felmérések, képzeld nálunk meg az ilyen felmérések szerint a magyarok elnyomják a szlovákokat itt a felvidéken+ szlovákiában nem létezik magyarutálat, de hogy távolabbit mondjak, németországban meg minden rendben van a törökökkel. Ne haragudj, a gúny nem személyednek szól, de a felmérések a vicc kategóriába tartoznak.

Hohó60 2012.03.21. 13:01:26

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

Korábban már kértelek, hogy ne kommentálj engem. Nézetem szerint Te nem vagy szalon- és vitaképes, mert nácizod, meg fasisztázod a más véleményen lévőket, amivel ugyan magadat nevetteted ki, de egyben kívül is helyzed magad a civilizált emberek körén. Szerintem az ilyen elavult magatartás már a XX. században sem volt divat, napjainkban meg főleg elképesztő.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 13:02:07

@balpeti: tehat a te ingerkuszobodet sem eri el az, ami miatt egy civilizalt orsazagban egy civilizalt ember nem ul le veled egy asztalhoz:-)

szamomra a hozzaszolasod nem a felmeres minoseget, hanem a te emberi minosegedet degradalja..:-)

masodsorban koszonom az illusztraciot a kicsit fentebb irtakhoz, azaz nem a "ballib" szokasa a tisztesseges, gerinces vita helyett aljas es gerinctelen modon kikezdeni a vitaindutot, vagy a vitaprtnert:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 13:04:41

@Hohó60: korabban mar megmondtam, hogy azt csinalok amit akarok:-)

es nem nagyon van beleszolasod. ha ide irsz, akkor nekem is jogot biztositasz arra, hogy reagaljak ra. ha nem tetszik, akkor ne irj. ha irsz, akkor ez a kovetkezmenye.

es neked is koszonom azt, hogy bizony, a ti szokasotok rogton kikezdeni azt, akihez kevesek vagytok vitaban:-)

szepen alaalltal a sajat csuladnak amit felkoptel, kisfiam:-)

ugyes:-DDD

Lencsés István 2012.03.21. 13:09:24

@Hertelendi: Normális ember ORBÁN VIKTOR tehát hazudsz . Nem elmebeteg m és nem cigány , újabb két hazugság . Az hogy itt a sok anonim itt mit gondol rólam az nem érdekel , lepereg , az igazságot csak a normális emberek tudják , és azok nem anonimok ugyanis ők nem emberek csak emberszerű lények ! :) ;)

debreceni.blog 2012.03.21. 13:11:24

Nevezhetjük korruptnak a politikust? És a minisztert impotensnek? Hát a celebet ostobának? A magyar jog számos ponton teszi lehetővé a sajtó korlátozását, a legújabb médiaszabályozás pedig hatalmas visszalépés törvényeink jogállami fejlesztése terén.

www.vagy.hu/tartalom/cikk/1904_mit_szolhat_a_sajto

Lencsés István 2012.03.21. 13:15:49

@Peterpapo: Nem pökhendi , nem populista , hiába hazudsz .... Nem hazug , nem sunyi , nem álszent , vannak hibái mint minden gyarló embernek de nem azok amiket ti anonimok leírtok . Ja és nem is buta .

Hohó60 2012.03.21. 13:16:38

@Hertelendi: Hát igen, azt látom, hogy az átállóknak nem bocsátotok meg. De hát ebben sincs új a Nap alatt, már Lenin is kipellengérezte "a renegát Kautzkyt" a proletárforradalomról szóló írásában.

Az a gondom ezzel, hogy a volt MSZMP-tagoknak, akik revideálták álláspontjukat, és a rossz oldalról a jóra álltak, azért nem akarsz megbocsátani, mert ezzel eléggé nyilvánvalóan azok bűneit akarod relativizálni, akik viszont még ma is a gonosz liberálbolsevik (mai nevén internacionalista) eszméket képviselik.

Én ezzel szemben megbocsátok azoknak, akik megbánták korábbi tévedéseiket, és ma a jó oldalon állnak. (Gondolom, Neked ezt a megbocsátást úgy is hiába ajánlanám fel opcióként, Te eltökélt vagy... :o)

Muad\\\'Dib 2012.03.21. 13:19:35

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Mondjuk az ADL lobbistáinak eredményeit érdemes kétkedve fogadni (persze nem zárom ki, hogy ez valós eredmény). Az ő abszurd hülyeségeikből már nem egyszer a zsidóknak is elege van (www.haaretz.com/print-edition/news/the-adl-has-lost-its-way-under-abe-foxman-1.310432)

Peterpapo 2012.03.21. 13:24:19

@Hohó60:

Tudod az a baj, hogy a bankadó és egyéb tabudöntögetések levét mi polgárok isszuk meg. Ez a baj. Meg az, hogy "okos" Viktorunk ezt nem látja át, pedig mindig ez a vége.

Peterpapo 2012.03.21. 13:27:16

@Lencsés István:

Orbán Viktor, pökhendi, populista, álszent, hazug és sunyi. Hiába próbálsz hazugnak nevezni, ez az igazság, és eljön majd az idő, hogy erre Te is rájössz majd. Hacsak nem Te vagy Orbán Viktor Lencsés István nevet használva. Ki tudja? Attól, hogy valósnak látszó nevet használsz még arctalan vagy.

balpeti 2012.03.21. 13:32:25

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Már ne is haragudj (ha esetleg a tegezéssel megsértettelek elnézésedet kérem), nem értem miből vezetted le ezeket a dolgokat, talán nehézkes a felfogásom. Azt irtam, hogy fenntartásaim vannak a felmérésekkel kapcsoltaban (képzeld Churchill-nek is voltak), nem tudom hogy jutottál el ettől az én emberi minőségemig. Nem hinném hogy kikezdtelek ezzel mint vitapartnert, hisz vitánk még csak most kezdődött. Az aljsságról és gerinctelenségről való megjegyzésedet meg remélem csak félreértettem és nem is szeretnék foglalkozni vele.

Mindenféle dicsekvés nélkül mondom, hogy volt szerencsém rengeteg fajta-féle nációval civilizáltan leülni és beszélgetni,mindenkivel kivétel nélkül jól kijöttem, rengeteg barátra is tettem szert. (ez nem az én jófejségemet bizonyítja, hanem azt hogy mindenkivel le lehet ülni normálisan). Ennek köszönhetően sikerült szereznem egyfajta rálátást a dolgokra. Bizony megvannak még bizonyos ellentétek a nagy globalizáció ellenére is és nem az a porhintés kellene az EU részéről ami jelenleg megy, hanem igenis tisztázni kellene a dolgokat.
Megkérnélek hogy olvasd el korábbi hozzászólásaimat is, mert épp az együttműködésről papolok+ majd látod hogy mindkét oldalt kritizáltam, ami viszont kiakaszt, az az anyaországra való köpködés és mutogatás, mikor más országokban sokkal rosszabb dolgok folynak, csak a szőnyeg alatt.
Még valami, nem vettem fel az állampolgárságot (amit történetesen magyarok millióitól vettek el jogtalanul, engedtessék már meg legalább hogy rosszallásomat fejezzem ki ezzel kapcsolatban), nem vagyok OV lekötelezettje semmilyen formában sem, mint ahogyan ezt már volt szerencsém párszor megkapni.

2012.03.21. 13:35:31

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Nana! Madarat tolláról, kommentelőt avatarjáról :)))))
A kiegyensúlyozottság társadalmilag indokolt jelen állapotában azért én mellé adoboznám az Ildikó képét is.
Ilyen ikeravatarként tudnám elképzelni.
Vagy a fejük fölé még odatenném Morvai (nemorleani_nemszűz_nem_SztJohanna) Krisztinát is.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 13:38:08

@Muad\\\'Dib: na ez megint csak fideszoid csusztatas, dehat mit varjunk egy nyiltan antiszemita kelet-europai alaktol:-)

igen, biztosan vannak olyan zsidok, akiknek ez nem tetszik.

ettol fuggetlenul tudod cafolni a szamokat amiket kozoltek?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 13:41:04

@Vitáz van Bánegressy: nem vagyok kiegyensulyozott. deklaraltan fideszellenes es orbanellenes vagyok.

ilyen gyarlo ember vagyok. nem tudom megbocsatani, hogy elarultak 18 eve csak azert, hogy folytassak amit a felmenoik partitkarkent, mukasorkent, besugokent abbahagytak anno, mert a demokracia es a liberalizmus tul nehez ut volt szamukra:-)

2012.03.21. 13:44:34

@balpeti: Mert a szőnyeg alatt valóságos és materiális (ha érted; "mármint anyagi értelemben) a harc, a felszínen megy ez vetülete, a kulturkampf, ami a jónépnek szól. Nem mostanában kezdődött ez, mégcsak nem is a iivh előtt, hanem már korábban. Csak történelmi stigmákat - traumákat nem lehet úgy orvosolni, hogy ezt a kettősséget - a suba alatt, meg a mi látható - fenntartjuk. Már csak anyagi, meg politikai okokból is.
Okosabban kéne élni
annyit mondhatok...:))))))

Hertelendi 2012.03.21. 13:48:37

@Hohó60: Hú de finoman fogalmazol magatokról...én inkább szélkakasnak, köpönyegforgatónak nevezném őket.
Ti meg simán leárulóztátok Fodor Gábort...
De az ősfideszesek ha revidiálták az álláspontjukat (Stumpf, Orbán, Kövér...stb) akkor előtte hittek a szocializmusban és ki is szolgálták! Meg persze ki is használták

Lencsés István 2012.03.21. 13:53:26

@Peterpapo: Hiába állítod a véleményed anoniman , attól még a TÉNY nem változik ! :) ;) Nem hazugnak nevezlek hanem az vagy , ez is óriási különbség .... :) ;) Majd te fogsz rájönni pár év múlva hogy milyen jó dolgokat tesz ORBÁN VIKTOR az országért ! :) ;) Hát aki ismer az tudja ki vagyok , aki meg nem az meg nem érdekel , a lényeg hogy én vállalom , nevem , TÉNY - em , névvel , arccal , élőben is , míg te , és anonim társaid ezt nem tennétek meg mert fostok ! Ennyit erről ! :) ;)

balpeti 2012.03.21. 13:54:19

@Vitáz van Bánegressy: Az a szörnyű, hogy e kettősség fenntartása továbbra is túl sokak érdeke. Ha nem is nagy ugrásokkal, de kis lépésekkel talán majd haladunk előre. Bár félek, hogy ezt még a szakállas unokám se fogja látni.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.03.21. 14:06:43

@subrik: "A legbaloldalibb )szelsöbalos) pärt a jobbik."
Szerintem nem. A jobbikról jelenleg nem lehet eldönteni, hogy mennyire nemzeti-szoci. Most úgy tűnik, hogy belesimul a politikai közegbe.

"Ezert is a szimpatizänsaik kb 90%-a az mszp-böl van."
Ezt miből gondolod? Én egyetlen volt maszopos jobbik hívőt sem ismerek. Viszont volt miépest, fityiszest tucatjával.

"mert nekik aztän nem sok közük van a baloldalhoz."
Szerintem ez inkább a kivált dékára igaz. A maradék maszop pedig keresi a visszautat az európai szocializmushoz. Nem valószínű, hogy meg is fogják találni.

"De ettöl a fidesz nem baloldali, vagy(hahaha) bolsevik."
A fityisz baloldali, mert:
1. Magán vagyonokat nyúl le!
2. Minden államosít, amit elér.
3. Jogbizonytalanságot teremt.

A fityisz bolsevik párt, mert tekintélyuralmi a berendezkedése. A tagok nem is mernek megszólalni. Kinyomták maguk közül, akik nem értettek velük egyet. Ork bán ugyanúgy sakkozik az embereivel, mint Rákosi, vagy Kádár csinálta, hogy elkerülje a fejére növést. Már csak a bronz szobor hiányzik a képhez. ;)

Zus 2012.03.21. 14:06:46

@Peterpapo: "Akiknek meg nem tetszik a blog, azoknak fáj az igazság. Orbán is megmondta, hogy ne azt nézzék, hogy mit mond, hanem hogy mi tesz. Orbán egy sokatmondó semmittevő. És amit mond, azt sem meggyőződésből, hanem mert tudja, hogy az emberek mit szeretnének hallani. Sokan meg ájultan lesik minden hazug szavát."

Küldöm szeretettel Viktor nemzetvezetőnek az idevágó ismert dakota közmondást: "annyi vagy, amennyit a szavad ér." Az ő szava semmit sem ér.

Peterpapo 2012.03.21. 14:08:59

@Hohó60:

"Az a gondom ezzel, hogy a volt MSZMP-tagoknak, akik revideálták álláspontjukat, és a rossz oldalról a jóra álltak, azért nem akarsz megbocsátani,..."

Természetesen csak a magam nevében beszélek, de én nem azt nem tudom megbocsátani nekik, hogy egy túlélési technikát használva átálltak a másik oldalra, hanem, hogy onnan dumálnak vissza. De legalább szólhatnának az új elvtársaknak, hogy nem kellene, mert unalmas és idejét múlt.

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.03.21. 14:09:14

@Hertelendi: "De az ősfideszesek ha revidiálták az álláspontjukat (Stumpf, Orbán, Kövér...stb) akkor előtte hittek a szocializmusban és ki is szolgálták! Meg persze ki is használták"

Kövér egész családja olyan komenista volt, hogy a leninfiúk hozzájuk jártak továbbképzésre! Ork bán papája meg annak a bányának volt a párt titkára, amit utána privatizált. A kisfiú meg kisz titkár volt. Volt lehetőségük megtanulni, hogyan kell egy flottul működő önkényuralmi rendszert felépíteni. :(

Peterpapo 2012.03.21. 14:12:35

@Zus:

Megpróbálja eladni sok aranyért, de amit kap érte, az csak egy aranyér. :)

Hertelendi 2012.03.21. 14:13:54

@Lencsés István: Tudjuk, hogy Orbán Viktor rendes ember, vagy nem. Azt is tudjuk, hogy te nem vagy anonim, mert a neveddel írsz, vagy valakijével. És azt is hogy normális vagy, vagy nem. Mit szeretnél még mondani?

Peterpapo 2012.03.21. 14:14:17

@TrueY:

A jobbik az egy gyűjtőpárt. Vannak ott buzik, kurvák, pornósok, drogosok. Mi a gondod velük?

:)

Hertelendi 2012.03.21. 14:15:21

@TrueY: Akkor már azt is tudjuk miért nem lesz nyilvános az ügynök lista...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 14:19:59

@balpeti: okeoke...

igazad van, nem kellene rogton lonom mindenre amit nem ertek meg elsore, vagy felreertek...

nem kivanok mentsegeket keresni, nem is nagyon lenne:-)

elnezesedet kerem.

Hohó60 2012.03.21. 14:25:23

@Hertelendi: én speciel nem árulóztam le Fodort, Hegedűst, Ungárt és társaikat, örültem, hogy elmentek, ha más a véleményük. Az idő nem őket igazolta...

Én úgy gondolom, hogy valahol kettőnk között van az igazság az átállók ügyében. Biztosan vannak köztük, akik az általam jónak tartott módon őszintén azonosultak a nemzeti oldal nézeteivel, és biztosan vannak olyanok is, akik karrierizmusból, számításból váltottak. (Én ez utóbbit azért tartom arányában kevesebbnek, mert Magyarországon nem a jobboldaliság, hanem a balliberális hőzöngés és felforgató tevékenység az, amiből jól meg lehet élni. Lásd a milliónyi ún. "jogvédőt", meg "aktivistát", akik nem tudni, ki pénzén mozognak túl...)

balpeti 2012.03.21. 14:28:23

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: Nem történt semmi, könnyű elsiklani dolgok felett ha ennyi hozzászólás van.

Hertelendi 2012.03.21. 14:34:27

@Hohó60: Lenne egy-két kérdésem és nem kötözködésből. Mitől lett nemzeti a jobboldal? Az egész jobboldal, jobbikostól, MDF-estől, vagy csak a fidesz? És akkor hogy neveznéd a baloldalt?

Amikor a Gyurcsány kormány volt, az akkori jogvédők és aktivisták hőzöngők és felforgatók voltak, vagy csak a mostaniak?

Peterpapo 2012.03.21. 14:40:07

@Hohó60:

"én speciel nem árulóztam le Fodort, Hegedűst, Ungárt és társaikat, örültem, hogy elmentek, ha más a véleményük. Az idő nem őket igazolta..."

Itt arra gondolsz, hogy ezek az emberek eltűntek a politikai életből? Szerintem egyáltalán nem bánják, hogy már nincsenek benne ebbe a gusztustalan fertőbe. Ergo, mégis őket igazolta az idő, mert jóérzésű, épeszű ember ebben nem vesz részt.

Hohó60 2012.03.21. 14:55:07

@Hertelendi: evidencia, hogy a nemzeti oldal érvrendszerében, cselekvésében elsődleges szempontként a nemzeti érdekeket, értékeket kívánja érvényesíteni, megvédelmezni. Ez tehát nem pártkategória, illetve nem oldalfüggő, amint hogy én nem is írtam azt. Olyan baloldaliak, mint Pozsgay Imre, számos művész és értelmiségi, minden további nélkül a nemzeti oldalhoz tartozhatnak.

Ezzel szemben áll az internacionalista felfogás, amely a hazát, a nemzetet, a kereszténységet nem tartja fontos szempontnak. Itt sincs tehát "oldal": ki mit tart fontosnak, illetve hogyan cselekszik.

A Gyurcsány kormány véleményem szerint megtestesítője volt a legkártékonyabb internacionalista szemléletnek (v.ö. 2004. december 5.), így minden ellene való törvényes fellépés nemzeti szempontból legitim, sőt kívánatos volt.

Akik viszont megélhetésük érdekében rágalmazzák a hazámat, nemzetetmet, céljaik érdekében hazudnak, ferdítenek, mert bennünket másoknál alávalóbbnak akarnak feltüntetni, azok nálam a felforgató és hőzöngő elemek. Ezek között vannak biztosan jóindulatú őrültek is, akaik téveszméket kergetnek, de a nagy többség megélhetési.

Peterpapo 2012.03.21. 14:56:24

@Lencsés István:

Te, aki Lencsés Istvánnak nevezd magad, de attól még anonim vagy. Anonim alkoholista, vagy drogos. :) Gondolj, amit akarsz, én és akik ismernek, tudom, tudják hogy ki vagyok, és azt is, hogy nem hazudok, ellentétben Veled, mert hiába írsz ki egy nevet, attól még nyugodtan lehetnél az anyám , vagy a nagynéném, ha nem lennének már halottak, vagyis hazudsz, mint Orbán Viktor, aki egy álszent, sunyi, pökhendi és populista.

Lencsés István 2012.03.21. 14:57:32

@Hertelendi: ORBÁN VIKTOR rendes ember akármit is hazudsz .... Én a saját nevemmel írok akár hiszed akár nem te anonim geci ! Akármennyire is fáj te vagy a szerencsétlen én pedig a NORMÁLIS . Én mindig akkor írok é s annyit amennyit akarok , és amikor TÉNY - em van , tehát nem tudsz belémkötni . :) ;)

Lencsés István 2012.03.21. 15:02:12

@Peterpapo: Nekem ez a nevem , akármennyire nem hiszed el ! :) ;) Az az anonim akinek nincs neve , köztük te ! :) ;) Nem vagyok sem alkoholista , sem drogos hiába sértegetsz ! Név nélkül könnyű " keménynek " lenni .... :) ;) Én nem gondolatokat írok , hanem TÉNYEK - et ! :) ;) Márpedig hazudsz , azért fáj az igaz ! :) ;) Mondom ez a nevem , akár hiszed akár nem , és dög unalmas hogy ismételnem kell magam mint az általános iskolában szokták , látszik ez a szinted bár ezt már elárulta az is hogy nincs neved ! :) ;) Én nem hazudok , és ezt a NORMÁLIS emberek és nem emberszerű lények ( anonimok mint te ) tudják ! :) ;) ORBÁN VIKTOR - ról meg írhatsz bármit a TÉNY az amit én írok , ugyanis én ismerem őt meg akik ismerik tudják milyen , te meg csak ítélkezel úgy hogy csönd ! :) ;)

2012.03.21. 15:15:12

@Hohó60: Nem akarnám azt mondani, hogy ez egy sztereotip hülyeség, de oldalfüggetlenül az "érdek" előbb-utóbb elkezd differenciálódni akarni.
Most még úgy néz ki. Még tart a "szabadságharc". Még láthatóak "frontvonalak".
De mire megy ki a játék, ha nem a győzelemre? Mi lesz utána?
Valamilyen módon föl kell osztani a zsákmányt, a nemzet, a haza javait az "arra érdemesek" között és osztozni az általuk működtetett gazda(g)ság javaiból a hálás polgártársak között.
Na itt a baj!
Ááááááá jobbernek lenni agyatlan dolog. Elég a '48-as szabadságharc történeteit olvasni, egy kis Jókait, meg sok Was Albertet és áhitattal csüggeni Heroe ajkán.

Peterpapo 2012.03.21. 15:17:52

@Lencsés István:

Nekem is van nevem. Akik ismernek így szólítanak: Péter papó. Kollégák, ismerősök. A család Petikének hív, mert az apukám is Péter. Vagyis nekem TÉNYLEG ez a nevem, ellentétben Veled, aki Lencsés Istvánnak nevezi magát, de lehet akár Buga Jakab is. Te mondod a magadét, én meg az IGAZAT!! Orbán Viktor, egy hazug, álszent, sunyi, pökhendi, populista alak. Ez TÉNY. Azon gondolkodom, hogy Te egy provokatőr vagy, vagy csak egy szerencsétlen, megtévesztett ember? Az utóbbi megbocsátható.

Hertelendi 2012.03.21. 15:21:01

@Hohó60: " evidencia, hogy a nemzeti oldal érvrendszerében, cselekvésében elsődleges szempontként a nemzeti érdekeket, értékeket kívánja érvényesíteni, megvédelmezni."
Ezzel maximálisan egyetértek! De hogy Orbán nem a nemzeti érdekeket képviseli, hanem csakis a saját önös érdekeit az ezer ezrelék. Most nem sorolok neked példákat, mert felesleges.
Ha jól fordítom azt internacionális szót, akkor nemzetközit jelent latinul. Mi volt a baj azzal, ha Gyurcsány internacionalista volt? És mitől volt kártékony ebbeli tevékenysége? És miért kell vele szemben minden törvényes eszközzel fellépni? Az hogy Orbán az európai jogrenddel homlokegyenest szembemenő törvényeket alkot, amit még a magyar Alkotmánybíróság is lesöpör, az nem gond? Ellene nem kell majd fellépni minden törvényes eszközzel?

ursus artos 2012.03.21. 15:22:50

@Hertelendi: "Most nem sorolok neked példákat, mert felesleges."
Pedig jó lenne, ha bizonyítanál is...

komplikato 2012.03.21. 15:23:57

@Muad\\\'Dib: Nekem egyik sem kell, sem soviniszta, sem nacionalista, beérem a patriótákkal azaz hazafiakkal. De az, hogy beállítanak valakit nagy hazafinak aki éppen tönkreteszi a hazát, az gáz.

2012.03.21. 15:26:16

@Lencsés István:
:);)
Ez jó!
Vágod a lényegét kortárs politikai diskurzusnak.
Ezek (:D) valóban a dedóba járnak kommunikációs tréningekre. Annál jobb nincs is!(Még a jobbik sem)
Be-beeee,az mind te vagy, de én mi vagyok?...:D
"ORBÁN VIKTOR - ról meg írhatsz bármit..." ORBÁN VIKTOR az IGAZI KÁDÁR JÁNOS.
Az IGAZI Nem lehetett az igazi, mert bár ő is jó bácsi volt, de véres volt a keze. A mi Viktorunk, viszont annyira jó ember, hogy csak ő lehet az IGAZI. És addig jó nekünk, amíg maga él, drága Janibácsi! :D

Hertelendi 2012.03.21. 15:34:52

@ursus artos: Bizonyíték kell?
Nézz körül az országban és meglátod a nyomort, az gondolom elég bizonyíték lesz...
Tudom most jössz majd az elmúlt nyolc évvel, meg Gyurcsánnyal...

2012.03.21. 15:38:46

@Peterpapo: Nem vágod öreg a hangulatjeleket.
Ha vágnád, akkor nem hergelődnél annyit :D
:);):@ ^__^

Peterpapo 2012.03.21. 15:45:29

@Vitáz van Bánegressy:

De ismerem őket, hiszen én is használom. :)És nem is hergelem magam. Nincs miért. ;)

Szandeeekahh · http://twod.blog.hu/ 2012.03.21. 15:47:41

@travis: én csak egy olyan értesülést tolmácsoltam, amely az ajrópai bizottságban is elhangzott, miután az előző hsz.-emre insert random kollégától az "amerikában meg verik a négereket" válasz érkezett.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 15:51:46

@Hohó60: a te szemedben a velemenyszabadsag karos eszme..?:-)

miert nem vagyok ezen meglepve?:-DDD

egyszeruen jogomban all ugy gondolni, hogy anemzetallamok ideje lejart es a kontinentalis szuperallamok ideje jott el, gazdasagi egysegkent a "bolha faszan pattanas" orszagok gyakorlatilag halottak, csak meg nem tudjak.

es nem akarom jatszani a "fuggetlenseg vagy halal" nevu szuicid chicken game-et. nekem munka kell es leszarom, hogy a fonokom zsido, cigany, roman. egy a lenyeg: a munkamaert adjon penzt, korrekten, becsuletesen jelentsen be.

azok pedig, akik a hazafisagomra apellalva arra probalnak ravenni, hogy monjdak le a javaimrol az o javukra kozonseges csalok. marpoedig a jelenlegi kormany eppen ezt teszi. legszebb peldaja az a 3000 milliardnyi manyup love, ami egyszeuren egy ev alatt elparolgott gyakorlatilag nyom nelkul.
es nekem azert kellene elhinnem, hogy ezek nem sima csalok es tolvajok, mert nemzeti szinu rongyokba bugyolaljak magukat es olyan naiv, a sajat emberi mivoltukat megtagado, a sajat egyeniseguket egy masszaba belehanyo embereket tolnak maguk elott, mint te?

ez elegge szar indok, lassuk be:-)

TrueY · http://qltura.blog.hu 2012.03.21. 16:07:46

@Peterpapo: "A jobbik az egy gyűjtőpárt. Vannak ott buzik, kurvák, pornósok, drogosok."
Valszeg nem is tudod, hogy mekkora igazságod vagyon! Todományos eszközökkel kimutatták (pénisz átmérő méréssel), hogy azok, akik nagyon homofóbok, azok többnyire felizgulnak a homoszexuális aktus látványán. Tehát azért annyira véresszájúan buzi ellenesek, mert félnek/szégyenlik, hogy ők is azok. Archeotipusa az Amerikai szépségben a katona apuka ( qltura.blog.hu/2011/09/30/film_amerikai_szepseg ). Nem véletlen, hogy az USÁban is a nagyon homokos ellenes politikusokról derül ki, hogy nyilvános klotyókban leszólítják az éppen mellettük fülkeforradalmazókat.

@Hertelendi: "Akkor már azt is tudjuk miért nem lesz nyilvános az ügynök lista..."
Szerintem ennél bonyolultabb. Kövér, mint volt titok miniszter valszeg pontosan tudja, hogy ki volt besúgó. Ezeket az embereket azután folyamatosan lehet zsarolni. Ezt a nagyon hatékony eszközt veszítené el a fityisz, ha nyilvánosak lennének a listák és pont ezért utalják bizottság elé, hogy a takargatni való embereket "védjék". Amíg hasznukra van. Jó kis kádári rendszer!

Peterpapo 2012.03.21. 16:11:51

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára:

"legszebb peldaja az a 3000 milliardnyi manyup love, ami egyszeuren egy ev alatt elparolgott gyakorlatilag nyom nelkul."

Nem párolgott el nyom nélkül, mert az államadósságot csökkentették vele. Az egy másik kérdés, hogy úgy néz ki az államadósság csökkenése, mintha semmi sem történt volna. Az meg egy harmadik, hogy ettől még egy gusztustalan húzás volt. Bár szerintük a választási lehetőséget meghagyták. KB annyira, mint cigánynak a skinheadek.

- No Te cigány! Itt ez a dobókocka, ha egytől ötig dobsz megverünk!

- És ha hatost dobok?

- Akkor újra dobhatsz!

ursus artos 2012.03.21. 16:26:28

@Hertelendi: "Tudom most jössz majd az elmúlt nyolc évvel, meg Gyurcsánnyal..."
Nem igazán szeretek ezzel jönni, de a valóságban most azt kell kezelni...
Hogy az most jól, vagy rosszul történik, arról lehet vitatkozni.

Lencsés István 2012.03.21. 16:30:51

@Vitáz van Bánegressy: ORBÁN VIKTOR nem hasonlítható Kádár Jánoshoz , szóval hazudozz csak tovább ! :) ;) Ja és a nevem meg látható , nem kell mást kitalálni ! :) ;)

2012.03.21. 16:47:12

@Vitáz van Bánegressy: Ne ijesztegess, mert leszarom a bokám !:D
Hát hasonlítottam én? Nem hasonlítottam!
Az egyik hamisítvány, a másik IGAZI.
De még a nevük is más!
Gizike sem hasonlít a gőzekére.
De engem ez nem téveszt meg :);)
Ja! Hazudni meg csak a Gyurcsány szokott. A Fletó. Én soha :D
Mint ahogy a zember aki még soha sem hazudott sem. ;):)

komplikato 2012.03.21. 16:56:29

@Hertelendi: "Bizonyíték kell?"
Jut eszembe, Tiszatej RIP, Cerbona RIP.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 17:40:20

@Peterpapo: ennek ellenere az allamadossag rekordot dontott tavaly oktoberben.
tehat nem sikerult csokkenteni az allamadossagot, sot, sikerult elpusztitani 3000 milliardnyi MAGANTULAJDONT a semmire - azaz nem semmire, mert csak pinter cegei ugy 30-50 milliard korul vettek ki az allamkasszabol, simicska cegei is nyerik a tendereket, szoval van nyoma annak, hogy is tunt az allampolgarok magantulajdona.

de az allamadossagon nem latszik.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2012.03.21. 17:44:39

@ursus artos: a valosagban azt kell kezelni, hogy a fidesz visszaelve a demokracia biztositotta civil kontrollal gyakorlatilag megbenitotta a kormanyt - ami ugye nem volt nehez ismerve az mszp-puch osszefonodast a simicska-fidesz csoporttal.

tudodm, hogy az az erv jon most, hogy dehat ok voltak kormanyon, de egy demokratikusan, jogallami alapon mukodo kormnanyt bizony demokratikus eszkozokkel egy felelotlen ellenzek meg tud beniuteni. es ez tortent. nezzuk csak meg a nemzeti szocialista nepsavazast pl....

tehat a fidesznek es orbannak legalabb annyi koze van az elmultnyo'cevhez, mint az mszpnek es prominenseinek.

ezen kivul lehet jonni az elmult 22 ev hibaival, de en egyetlen vezeto politikust tudok csak az elmult 22 evbol, akinek folyamatosan hatalma es lehetosege volt befolyasolni a napi politikat es a kozeletet.

na? ki az az egyetlen?

Zus 2012.03.21. 18:06:12

@Peterpapo: "Megpróbálja eladni sok aranyért, de amit kap érte, az csak egy aranyér. :) "

Egyetértek. :-)

Lencsés István 2012.03.21. 18:39:36

@Peterpapo: Hát nem Péter papó van a személyidben úgyhogy erről ennyit ! :) ;) :D Nekem LENCSÉS ISTVÁN a nevem az van a személyimben is . Én TÉNY - t mondok , te meg hazudsz szóval erről ennyit ! :) ;) Ha ORBÁN VIKTOR mind az lenne amit írsz , akkor hogyhogy kétszer választotta a nép miniszterelnöknek ? :O Na erről papolj anonim geci ! :) ;) A tény hogy ORBÁN VIKTOR IGAZ MAGYAR ember aki az országot jobbá teszi ! Ennyi ! :) ;)

Lencsés lstván 2012.03.21. 19:49:57

@Lencsés István: Én nem fetrengek anonimusságban !
@Peterpapo: Nekem azt mondták büszke lehetek a szép nevemre , amit a nővérek adtak az otthonban.
@Vitáz van Bánegressy: ORBÁN VIKTOR korunk zsenije ! Te meg anonim vagy !

@Hertelendi: fáj az igaz? Nekem van nevem ! :);)

Peterpapo 2012.03.22. 09:02:15

@Lencsés István:

Ez igaz, de már folyamatban van a névváltoztatás. Úgy sem ér? :);):D

2012.03.22. 11:02:12

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: A sovinizmus is a mi-ők ellentétből indul ki, csakhogy ebben az esetben az egyenlőtlenség, a nemzeti felsőbbrendűség dominál, összekapcsolódva a másik nemzet lekicsinylésével, esetenkénti megsemmisítésének szándékával. A patriotizmus tiszta hazaszeretet, mások megsértésének igénye nélkül.

2012.03.22. 11:03:27

@Dr. igazi Sipi - A Magyar Köztársaság Állampolgára: A nacionalizmus a nemzetek kialakulásának, a nemzetté válás folyamatának ideológiája. Az egyik legtöbbet vitatott politikai nézetrendszer.

Legfontosabb jellemvonása a nemzet fogalmának előtérbe helyezése, az a nézet, hogy a nemzeti azonosság (nemzeti identitás) az emberi élet alapvető értéke, amely szélsőséges esetekben megelőz minden más szűkebb és tágabb csoporthoz (például társadalmi osztály, párt, vallás) való tartozást, kötődést. A nemzetet a területi egység, a közös nyelv, kultúra, értékrend és szokások, a közös mítoszok és történelem, valamint mindezek tudata jellemzi.

A nacionalizmus gyakran a nemzet és állam egységéből indul ki, azt hirdeti, hogy a nemzetet a teljes szuverenitás joga illeti meg. A nacionalizmus kiindulópontja, hogy mindenkinek van nemzetisége, a politikai közösség, a nemzetállam pedig ezen az alapon nyugszik.

2012.03.22. 11:35:16

@Lencsés István: Miért anonim az, akinek van neve? Neked a szüleid adták . Ő magának találta ki. Szerintem az az okosabb, aki ki tud valamit találni, nem az, akinek meg kell mondani a véleményét is!
Ja, és ne szidd Orbán Viktort!!!
Nem normális ember! Ő egy kiemelkedő tehetség!

Lencsés István 2012.03.22. 12:08:07

@Könnyen elkaptuk, uram!: Neked sem az van a személyidben hogy könnyen elkaptuk , uram ! , szóval erről ennyit .... Nem szidtam ORBÁN VIKTOR - t pont hogy fordítva , de sebaj ! :) ;) A hülyeségedre meg nem reagálok , mert az szint alatti ! :) ;)

Hohó60 2012.03.22. 16:01:49

@Hertelendi:

"Ha jól fordítom azt internacionális szót, akkor nemzetközit jelent latinul. Mi volt a baj azzal, ha Gyurcsány internacionalista volt? És mitől volt kártékony ebbeli tevékenysége?"
A sok-sok egyéb mellett, azokat messze túlszárnyalva a legnagyobb bűne az, hogy 2004. december 5-én a magyar nemzet lelki egysége ellen uszított, magyart magyar ellen fordított, és ezért nem kért bocsánatot azóta se. Kihasználta a magyar emberek mérhetetlen tudatlanságát a történelmet illetően,és pénzért való hazaárulásra buzdított.
Ez olyan felmérhetetlen jelentőségű kártevés, amely bűn elévülhetetlen.

"És miért kell vele szemben minden törvényes eszközzel fellépni?"
Azért hogy sem ő, sem a kertek alatt ólálkodó alteregói a jövőben ne ismételhessék ezt meg.

"Az hogy Orbán az európai jogrenddel homlokegyenest szembemenő törvényeket alkot, amit még a magyar Alkotmánybíróság is lesöpör, az nem gond? Ellene nem kell majd fellépni minden törvényes eszközzel?"
Saját balliberális oldaladnak mondasz itt ellent. Állítólag nincs jogállamiság, alkotmányosság. Akkor hogyan tudja az alkotmánybíróság "lesöpörni" a Fidesz által hozott törvényeket? És vajha csak a Fidesz által hozott törvényeket szokta "lesöpörni"? Vagy egy AB éppen azért van, hogy az állam szerveinek intézkedéseit ellnőrizze, és eddig is számtalan törvényt kifogásolt az évek során, és fog még ezután is?
Azt meg pontosan láthatjuk, hogy az európai jogrend mennyire képlékeny, és azt is, hogy a piszlicsáré ügyekből politikai alapon csináltak elefántot.
Továbbá: csak az a három ügy a nagyon nagy baj számodra, ami most Magyarországot érinti? Mert hogy valami 700-800 kötelezettségszegési eljárás van folyamatban. Ez biztosan érint 15-20 országot rajtunk kívül. Akkor szerinted mindegyikre érvényes, hogy az európai jogrenddel homlokegyenest szembe mennek, vagy csak Viktor számára tartod fenn felháborodásodat?

És vajon az nem üt szöget a fejedbe, hogy a Magyarország elleni bizottsági hadjárat egy erőszakos, diktatórikus eljárás?
Hazánknak van egy álláspontja. A komisszároknak egy ezzel szemben álló. Hogy van az, hogy ők automatikusan úgy járnak el, mintha nekik lenne igazuk? Holott amíg az EU bírósága nem dönt úgy, hogy nekik van igazuk, addig nincs igazuk. Az, hogy az EU úgy működik, hogy ők addig is diktátumokkal akadályozni tudják Magyarország boldogulását, az a legszebb moszkovita elvek gyakorlati megvalósulása, ami ellen minden igazságérzettel rendelkező embernek fel kellene emelnie a szavát.

És ahhoz mit szólsz, hogy piszlicsáré ügyek miatt akadályozzák annak a hitelnek a felvételét, ami révén hazánk helyzete javulhatna. És hogy ennek következtében a kockázati felár és az gyengébb árfolyam miatt a magyar állam, a magyar emberek pénze áramlik ki az országból,és ezzel még nehezebb helyzetbe sodornak minket.

Nekik jó gyarmattartóként nem inkább azt kéne mondaniuk, hogy "ugyan szerintünk hülye a magyar kormány,és mi mindent jobban tudunk náluk, de az embereket nem büntetjük miattuk olyan kevéssé jelentős "? Hanem Ti annak hallelujáztok, hogy gerjesztik, táplálják a MO. elleni spekulációt, és szegényítik az embereket?
Az és megállt a ballib oldalon, és egyhelyben ácsorog ezek szerint.

2012.03.23. 10:10:08

@Lencsés István: Már hogyne szidtad volna! Azt merted róla mondani, hogy átlagos. Norma=átlag.
Pedig ő átlagon felüli képességekkel rendelkezik.
Az, hogy mi van a személyidben, kit érdekel? Lencsés sok van az országban, Lencsés István is van egy pár, viszont Zus, Hohó60, könnyen elkaptuk uram! csak egy!
Te elbújsz a tömegben, más Lencsés Istvánok háta mögé! Nem adtad meg a címed, anyád nevét, születési dátumod, szem. számod, adószámod! Senki vagy! Egy vagy a több százból!

2012.03.23. 10:15:38

@Lencsés István: Ja, és identitás zavarod van. Fel kéne keresned egy pszichológust, mielőtt baj nem lesz. Akinek ennyire fontos, hogy determinálja magát, hogy ne legyen beceneve, annak később egyéb problémái lesznek. Paranoia, végső esetben pszichopatikus kifejlet.
Példa: találkozol egy Lencsés Istvánnal, úgy fogod érezni, hogy üldöznek téged, ezért először üvölteni fogsz vele, hogy ő nem lehet Lencsés István, később akár neki is ugorhatsz, hogy megöld.
Szóval kell a szaksegítség.

2012.03.23. 10:21:24

@Hohó60: "És ahhoz mit szólsz, hogy piszlicsáré ügyek miatt akadályozzák annak a hitelnek a felvételét, ami révén hazánk helyzete javulhatna"

Az nem gond, hogy OV nem ült le tárgyalni velük? Az nem gond, hogy demagóg hazugság, amit leírsz? Az nem gond, hogy ha valakinek pénzre van szüksége, akkor neki szokás kérni, nem a hitel adójának keresni az ő kegyeit?
Az nem nemzetárulás, mikor a fidesz kérte az EU-t, hogy ne adjon pénzt Magyarországnak? Az nem az, mikor a fasizmust köszöni OV a németeknek? Az nem gond, mikor az IMF delegációt hülyének nézik?
Olyan módon elhiszed a propagandát, hogy a Rákosi korszak tömegtapsolóíra emlékeztet.

Lencsés István 2012.03.23. 10:40:02

@Könnyen elkaptuk, uram!: Nem szidtam , ne hazudozz , pláne anoniman . Én nem mondtam róla hogy átlagos . Igen a te netes nevedből lehet hogy csak 1 van , de SZÉGYEN hogy nem vállalod az IGAZI neved , és a pofád , szóval erről ennyit ! :) ;) Nincs sok Lencsés István , itt a blogokon 2 van ilyen a többi az direkt regisztrált be ilyen vagy ehhez hasonló névvel hogy lejárasson , de csak azért mert fájt nekik az igaz , ahogy neked is fáj . Ne akard megfordítani a normális dolgot hülyeséggé . Szem . szám ? :O Mi van lusta vagy írni ? :O :D :) ;) Én megadtam a nevem , mert nekem ez a nevem , tudod a konzervatív , NORMÁLIS emberek nem hazudoznak , úgy mint te anoniman . :) ;) Nekem van hibám , de nem az identitás zavar . Pszichológusra meg neked lenne szükséged hisz nincs neved :) ;) Becenevem van , de NORMÁLIS emberek a tényeikhez nem azt használják ugyanis ez a másik lényeges különbség kettőnk között hogy nekem TÉNY - em van , neked meg csak véleményed ! :) ;) Ja meg a másik az pedig az hogy én EMBER vagyok te meg csak emberszerű lény ! :) ;) Nem kell értem aggódni , teljesen jól vagyok , és leszek is ! :) ;) Mondat kezdés kisbetű ? :O :D Tanulj meg írni ! :) ;) Találkoztam már más Lencsés Istvánnal , nem is egy - el , mit szólsz ehhez ? :) Mégis itt vagyok , és boldog vagyok , Na ehhez mit szólsz te anonim geci hm ? :) ;)

Hohó60 2012.03.23. 17:46:06

@Könnyen elkaptuk, uram!:

"Az nem gond, hogy OV nem ült le tárgyalni velük?"

Ezt honnan veszed? Nyilvánvaló, hogy az internacionalisták húzzák az időt, olyan ürügyeket hoznak fel, amelyeknek semmi közük a témához. Mi köze egy hitelnek a bírók nyugdíjazásához???? Nevetséges! Ha annyira készek hitelt adni, miért nem mondják azt, hogy jól kiszúrunk Viktorral, és azt mondjuk, hogy egy hét múlva kezdhetjük a tárgyalást? Na, vajon szerinted miért nem mondják?

"Az nem gond, hogy demagóg hazugság, amit leírsz?"
Miben is lenne az? Nézd meg a Wikin mit jelent a demagógia, mert láthatólag nem tudod.

"Az nem gond, hogy ha valakinek pénzre van szüksége, akkor neki szokás kérni, nem a hitel adójának keresni az ő kegyeit?"
És Magyarország kérte is. De senki kegyeit sem kell keresni. Ha hitelt akarsz, hitelképesnek kell lenni, nem segget nyalni. Aki azt várja el cserébe, hogy alázkodj meg, az nem normális, hanem egy perverz állat. Ha nem másról szól a történet, mint ahogy esetünkben másról szól, az elég kell hogy legyen, ha a hitel visszafizetése garantált. Ha viszont nem garantált, akkor seggnyalásra sem szoktak hitelt adni.

"Az nem nemzetárulás, mikor a fidesz kérte az EU-t, hogy ne adjon pénzt Magyarországnak?"
Az nem, mert nyugat már egyszer óriási hibákat követett el, amikor a kommunista rendszert annak idején hitelekkel életben tartotta. Utána ugyanazt a hibát követte el, amikor a szélsőségesen magyarellenes Gyurcsány-rendszert életben tartotta, bár ez utóbbit nyilván épp ezért... Talán olvastad: "A zsarnokot megölni nem bűn". Ezen az alapon tehát mindenkinek kötelessége volt minden törvényes eszközt megragadni, hogy Gyurcsányékat mierlőbb meg lehessen buktatni.

"Az nem az, mikor a fasizmust köszöni OV a németeknek?"
???

"Az nem gond, mikor az IMF delegációt hülyének nézik?"
Pontosabban?
De még ha úgy lenne is, mit fáj az Neked? Minket hányszor néztek már hülyének? Te kihez állsz közelebb, az IMF-hez?

"Olyan módon elhiszed a propagandát, hogy a Rákosi korszak tömegtapsolóíra emlékeztet."
Ebben természetesen nem fogunk egyetérteni, hiszen én jó esetben ugyanezt hiszem rólad.
süti beállítások módosítása